İnternetten bebekleri satıyorlar! Türkiye'yi ayağa kaldıracak olay: 100 Bin Liraya ilan açmışlar

İnternetten bebekleri satıyorlar! Türkiye'yi ayağa kaldıracak olay: 100 Bin Liraya ilan açmışlar

Sosyal medyada paylaşılan o ilan kan dondurdu. Türkiye’yi ayağa kaldıracak olay duyanları hayrete düşürüyor. Biri 40 diğeri 30 günlük bebekler için resmen satış ilanı açıldı…

İnternet üzerinden bebek satışı yapıldığı iddiası resmen kan dondurdu. Ekonomik zorlukları öne süren canilerin, bebek sahibi olmak isteyenlere sosyal medyadan bebek satışı yapmaya çalıştığı iddia edildi. Cumhuriyet’te yer alan habere göre, Kırıkkale’de bir kadın 55 günlük kız bebeğini 100.000 TL’ye internete satışa koyarak pazarlık yaptı. Kimliği, doğum raporu olmadan ve evlilik dışı doğan bebek için açıklama kısmına ise Borçlarım var. Hamilelik ve doğum sırasında çok para harcadım. Sıkıntıları ve bebeği aileme anlatamadım. Tek şartım 100 bin TL. Bebeği istediğiniz yere getirim notunu düştü.

Bir başka anne ise henüz 40 günlük olan bebeğini ücret karşılığında güvenilir bir aileye vereceğini belirtti. Ücreti ise yüz yüze yapılan görüşme ve güven sonrasında belirleyeceğini de not düştü.

yeni-proje-4-003.jpg

ACİLEN BEBEĞİNİ VERMEK İSTEDİĞİNİ DUYURDU

Antalya’da 23 yaşındaki bir kadın ise doğumuna 30 gün kaldığını belirtti kız çocuğunu 110.000 TL karşılığında internetten satışa koydu. İlanda bebeğin doktor kontrolleri ile ultrason görüntülerini de paylaşan kadın, "Acilen bebeğimi vermek istiyorum derken, doğum masraflarını da alacak kişinin karşılaması gerektiğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN