iPhone 14 sahibi olmanın tam fırsatı! 33 bin TL değerinde 3 adet iPhone hediye! Başvuru için son günler

iPhone 14 sahibi olmanın tam fırsatı! 33 bin TL değerinde 3 adet iPhone hediye! Başvuru için son günler

iPhone almak isteyenlere kaçırılmayacak fırsat ayağına geldi. Başvuru yapan iPhone 14 sahibi olacak. Kampanyaya katılım için son şans. İşte iPhone 14 kampanya detayları…

iPhone 14 almak isteyen vatandaşlara kaçırılmayacak fırsat sunuluyor. QNB Finansbank tarafından yapılan açıklama kapsamında QNB Mobil uygulaması üzerinden giriş yaparak kampanyaya katılım sağlanabileceği belirtildi. Milli Piyango İdaresi’nin 23.03.2023 tarih ve E-58259698-255.01.02-34676 sayılı izni ile gerçekleştirilen kampanya QNB Finansbank A.Ş. tarafından düzenlenmekte ve Akro Tanıtım A.Ş. tarafından yürütülmektedir. 1 Nisan 2023 tarihinde başlayan kampanya için son katılım tarihi 30 Nisan 2023 olarak belirtildi. İşte iPhone 14 kampanya detayları…

BAŞVURAN İPHONE SAHİBİ OLUYOR

1 Nisan 30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek iPhone kampanyasına Türkiye genelinden herkesin katılabileceği belirtirdi. QNB Mobil uygulamasının kullanılması için teşvik amacıyla yapılan kampanya kapsamında müşterilerin T.C kimlik numarası ve finans şifre bilgileriyle giriş yapması durumunda kampanyaya katılım sağlayabileceği aktarıldı. Müşterilerin kampanyaya katılım sağladıktan sonra bir çekiliş hakkı olduğu belirtildi. QNB Mobil Uygulamasına giriş yaptıktan sonra açık bankacılık bölümü üzerinden diğer banka hesaplarından en az bir tanesinin bağlanması durumunda ekstra bir çekiliş çekiliş hakkı daha verileceği söylendi. (Kampanyaya katılım toplamda en fazla 2 çekiliş hakkı ile sınırlıdır.)

iphone-14-hediyesi-finansbank.jpg

iPhone kampanya çekilişi 5 Mayıs 2023 tarihi saat 11.00'de QNB Finansbank A.Ş. Toplantı Salonu-Esentepe Mah. Büyükdere Cad. Kristal Kule Binası No:215 Şişli/İSTANBUL adresinde halka açık olarak yapılacaktır. Gerçekleştirilen çekiliş sonucunda 33.181,60 TL değerinde 3 adet iPhone 14 (128 GB) telefon sahiplerini bulacak. İkramiye olarak verilecek telefonlar kapsamında hat ve kartların dahil olmadığı belirtildi.

ÇEKİLİŞ SONUCU NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

5 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak çekilişin sonucu ise 9 Mayıs 2023 tarihinde Milliyet gazetesi ve www.kimkazandi.com adresi üzerinden yayınlanacak. Kazananlara taahhütlü posta yoluyla da tebligat yapılacaktır.

finansbank-1.jpg


Kampanyalı bireysel müşterilere yönelik olmakla birlikte toplam katılım hakkının da 2 ile sınırlandırıldığı duyuruldu. Çekilişe katılacak kişilerin QNB Finansbank Mobil Uygulaması (Android 3.2.6; IOS 2.5.9; Huawei 3.2.7 ve üstü) sürümünün yüklemiş olması gerekmektedir. Uygulama iOS 11.0 veya üstü ve Android 5.0 veya üstü sürme sahip cihazlarda kullanılabilmektedir.

Katılımcının Kampanyayı kazanması durumunda adres bilgilerinin eksik veya bilinmiyor olması durumunda gazetede yapılan tebliğ yeterli olacak. Müşteri numarasının, ad ve soyad bilgilerinin eksik ya da yanlış olması durumunda ise çekiliş hakkından yararlanılamaz. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamazken 18 yaşından küçüklerin de kampanyaya katılım sağlayamayacağı vurgulandı.

qnb-finansbank.jpg

İkramiyeye konu olan eşya ve/veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir. Piyangoya itiraz ve ikramiyenin son teslim tarihi ise 15.06.2023 olarak belirtilirken 15 gün içerisinde Milli Piyango idaresine başvuru yapılması gerektiği söylendi. Piyango'ya iştirak eden herkes şartları kabul etmiş sayılacaktır. Uygulama telefonu ücretsiz olarak indirilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN