iPhone kullanıcıları çok sevinecek! Gereksiz masraf derdi ortadan kalkıyor! O uygulama tamamen ücretsiz kullanılacak!

iPhone kullanıcıları çok sevinecek! Gereksiz masraf derdi ortadan kalkıyor! O uygulama tamamen ücretsiz kullanılacak!

iPhone kullanıcılarını ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. iPhone telefon kullanmak masraf olarak görülürken o uygulamanın artık ücretsiz olduğu duyuruldu. Hangi uygulamanın ücretsiz olduğu merak edilirken detayları sizlerle paylaşıyoruz. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar...

Dünyada en çok tercih edilen telefonlar arasında yer alan iPhone yeni bir karara imza attı. iPhone kullanıcıları bu haber ile sevinçten havalara uçacak. iPhone telefonlarda birçok uygulama ücretli olarak sunulurken yeni alınan karar ile o uygulamanın ücretsiz olduğu duyuruldu. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar...

ARTIK ÜCRETSİZ KULLANACAK

Birçok kişi tarafından tercih edilen iPhone marka telefonlar internet tarayıcısı olarak Opera’yı kullanıyor. Yeni bir karar alan Apple birçok kullanıcıyı da sevindirdi. Apple marka telefon kullanıcıları için Opera’yı kullanmak artık ücretsiz olacak.

opera-iphone.jpg
App Store üzerinden kolayca erişim sağlanabilecek Opera, uygulamanın güncellenmesi ile birlikte iPhone kullanıcılarına da VPN hizmeti sunmaktadır. Webtekno'da yer alan haber doğrultusunda Opera uygulamasının birkaç hafta içerisinde hizmete sunulacağı belirtildi. Opera'dan yararlanmak isteyen kullanıcıların ücretsiz bir şekilde erişim sağlayabileceği bir aktarıldı.
opera-tarayici.jpg

VPN hizmeti yasaklanan İnternet adreslerine giriş yapmak için önemli bir yöntemdir. Google ve Microsoft'un kendine özel VPN hizmeti bulunurken bu hizmetten yararlanmak isteyen kişilerin de belirli bir ücret ödemesi gerekiyor. Ancak Opera kullanıcıları bu hizmetten ücretsiz yararlanabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN