İSKİ: 10 saat su kesintisi yaşanacak

İSKİ: 10 saat su kesintisi yaşanacak

İSKİ, Esenyurt-Avcılar isale hattında yapılacak iyileştirme çalışmaları nedeniyle 17 Nisan Çarşamba günü sekiz mahallede su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), Esenyurt’ta çarşamba günü 8 mahalleyi kapsayan su kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Yapılan açıklamaya göre, Esenyurt-Avcılar isale hattında gerçekleştirilecek iyileştirme çalışmaları nedeniyle 17 Nisan Çarşamba günü saat 09.00 ile 19.00 arasında bazı bölgelerde su verilemeyecek.

Kesintiden etkilenecek mahalleler ise şöyle: Zafer, Namık Kemal, Saadetdere, Turgut Özal, Akşemsettin, İncirtepe, İnönü ve Yunus Emre.

İSKİ yetkilileri, çalışmaların planlanan sürede tamamlanması için gerekli tüm hazırlıkların yapıldığını belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN