İstanbul için bu kez yağmur değil kar alarmı verildi! Örtü şeklinde yağacak her yeri bembeyaz yapacak...

İstanbul için bu kez yağmur değil kar alarmı verildi! Örtü şeklinde yağacak her yeri bembeyaz yapacak...

Özellikle de son günlerde hava durumuna ilişkin gelişmeler merak edilirken İstanbul için yeni bir uyarı geldi. Bu defa yağmur değil kar alarmı verildi. Örtü şeklinde yağacak karın İstanbul’u etkisi altına alması beklenirken tartışmanın odağındaki o isim duruma ilişkin açıklama yaptı.

ZEYNEP ORHAN

Kış mevsiminin ortalarında olmamıza rağmen henüz ülke genelinde beklenen soğuk havalar ya da kar yağışları yaşanmadı. Lakin son günlerde Meteoroloji uzmanları tarafından kar yağışları ve soğuk hava koşullarıyla alakalı art arda açıklamalar gelmeye başladı. Bugün itibariyle ülkenin birçok yerinde soğuk havalarla karşılaşırken İstanbul’da kar yağışları gözlemlendi. Öte yandan son zamanlarda tartışmaların odağında bulunan Kerem Ökten, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda İstanbul için kar alarmı verdi.

2-004.jpg

YENİ BİR PAYLAŞIM DAHA YAPTI

Son zamanlarda birtakım skandallar içerisinde bulunan Kerem Ökten, sosyal medya üzerinden hava durumuna ilişkin paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Son olarak Kerem Ökten hakkında suç duyurusunda bulunan İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), Ökten’in İTÜ mezunu olmadığını ve sahte diploma ile işler yaptığını iddia etmişti.

Kerem Ökten ise bu olayların karşısında şu ana kadar kendisinin Meteoroloji mezunu olduğunu söylemediğini ve böyle devam ederse hesabını kapatacağını dile getirmişti. Ökten, son olarak yine sosyal medya hesabında İstanbul’da meydana gelecek kar yağışına ilişkin bir paylaşımda bulundu.

3.jpg

CUMA GÜNÜN İŞARET ETTİ

Ökten, Sosyal medya hesabı üzerinden cuma akşamı için istanbul'da örtülü bir kar beklendiğini açıklandı. Bu tahminine Almanya modeli olan Icon’a görev yapan Ökten, haritada mor renkler olduğunu söyleyerek cuma gününü işaret etti. Ökten, Paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Almanya modeli Icon, Cuma akşamı için İstanbul'a örtülük kar bekliyor. Hadi bakalım. Mor renkler kar...”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN