İstanbul Valisi'nden tepki çeken fotoğraf: 'Bu görüntü kabul edilebilir mi?'

İstanbul Valisi'nden tepki çeken fotoğraf: 'Bu görüntü kabul edilebilir mi?'

İstanbul'u etkisi altına alan sağanak yağış bazı bölgelerde sele neden oldu. İstanbul Valisi Yerlikaya'nın sel bölgesinde AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile birlikte basın açıklaması yapması tepki çekti. İBB CHP Grup Sözcüsü Tarık Balyalı, "Devletimizin valisine her zaman saygımız sonsuz ama bu fotoğraf nedir Allah aşkına? Şimdi bu görüntü kabul edilebilir mi?" diye sordu.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul'da dün geceden beri etkili olan yağışın ardından Esenyurt'un Yeşilyurt ve Pınar mahallelerinde incelemelerde bulundu. Yerlikaya'nın incelemelerinin ardından yaşanan afetle ilgili basın açıklamasını AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile birlikte yapması tepki çekti.

“ŞİMDİ BU GÖRÜNTÜ KABUL EDİLEBİLİR Mİ?”

İBB CHP Grup Sözcüsü, Belediye Meclis Üyesi Tarık Balyalı, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'nın AK Parti İl Başkanı ile yaptığı basın açıklamasına şöyle tepki gösterdi:

“Devletimizin Valisine her zaman saygımız sonsuz ama bu fotoğraf nedir Allah aşkına? Sayın İstanbul valimiz yanında AKP'nin İl Başkanıyla birlikte yoğun yağıştan etkilenen bölgede basın toplantısı düzenliyor. Şimdi bu görüntü kabul edilebilir mi?”

İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Doğan Subaşı, “AKP İl Başkanı, partisinin İBB'de iktidarda olduğu 25 yıldır yapılmayan su taşkını mücadelesine, Sayın İstanbul Valisinin basın açıklamasında yer alarak katıldı” diyerek görüntülere tepki gösterdi.

İYİ PARTİ’DEN TEPKİ

İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan ise, “Devlet bu değil! Devri iktidarımızda parti valisi ile değil, devletin valisi olduğunu bilen valilerle çalışacağız” ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR (104)
104 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN