İstanbul'da bazı üniversitelerde eğitime ara

İstanbul'da bazı üniversitelerde eğitime ara

İstanbul'da olumsuz hava koşulları nedeniyle birçok il ve ilçede okullar tatil edilirken üniversitelerde de eğitime bir gün ara verdi.

İstanbul'da etkili olan şiddetli rüzgar ve kar yağışı beklentisi nedeniyle birçok il ve ilçede okullar tatil edildi. Öte yandan bazı üniversiteler de eğitime bir gün ara verdi.

Boğaziçi Üniversitesi'nin sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, "Değerli Boğaziçi Üniversitesi Mensupları, İstanbul'da yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle, üniversitemizin kampüslerinde görev yapması gereken personel hariç, eğitime (idari ve akademik olarak) 06 Şubat 2023 tarihinde bir gün süreyle ara verilmiştir" denildi.

İstanbul Medipol Üniversitesi de Valiliğin kentteki olumsuz hava koşullarına yönelik yaptığı açıklama sonrası üniversitelerindeki engelli ve hamile personelinin yarın idari izinli sayılacağını bildirdi.

Beykoz Üniversitesi de önlisans, lisans, yüksek lisans ve hazırlık programlarında gerçekleşecek tüm derslerin çevrim içi yapılacağı belirtildi.

Yeditepe Üniversitesi'nin sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, "Sevgili öğrencilerimiz, olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime yarın (6 Şubat 2023) bir gün süreyle ara verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN