İstanbul’da okullarda ikinci ara tatil başladı

İstanbul’da okullarda ikinci ara tatil başladı

Öğrenciler, Ramazan Bayramı'nı da kapsayan 9 günlük ara tatile çıktı. İstanbul'daki okullarda son ders zilinin çalmasıyla birlikte ikinci ara tatil başladı.

İstanbul'da okul öncesi, ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarında Ramazan Bayramı'nı da kapsayan ikinci ara tatil başladı.

Sabah saatlerinde derslerine giren öğrenciler, son zilin çalmasıyla birlikte 9 günlük tatile çıkarken, okullarda İstiklal Marşı'nın okunduğu törenler düzenlendi.

Türkiye genelinde yaklaşık 20 milyon öğrenci, 31 Mart-4 Nisan tarihleri arasında ikinci ara tatilini yapacak. Bu eğitim öğretim döneminin ilk ara tatili Kasım 2024’te gerçekleşirken, yarıyıl tatili ise 20-31 Ocak 2025 tarihleri arasında yapılmıştı. 2024-2025 eğitim öğretim yılı ise 20 Haziran'da sona erecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN