İstanbul'da sağanak yağış hayatı felç etti: Yol çöktü otomobil çukura düştü

İstanbul'u etkisi altına alan gök gürültülü sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Gaziosmanpaşa'daki Validesuyu Caddesi'nde yoğun yağış nedeniyle yol çöktü. Yolda giden Salih Osman’ın sürdüğü otomobil çukura düştü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün art arda uyarılarının ardından İstanbul'da beklenen gök gürültülü sağanak yağış bu sabah saatlerinde etkili oldu. Yağmur, bölge bölge devam ederken Gaziosmanpaşa’da Validesuyu Caddesi'nde yolda çökme meydana geldi.

Salih Osman’ın kullandığı 55 ACE 53 plakalı otomobil çukura düştü. Eşiyle otomobilden çıkan Osman, itfaiyeyi ve polisi arayarak yardım istedi.

1-006.jpg

Otomobilinin çıkarılması için itfaiye ekiplerinin çalışmalarını tamamlamasını bekleyen Osman, "Yağmur vardı, sel akıyordu. Adımı atana kadar çöktü orası. Önümdeki araç geçti, arkası çukura düştü önden kurtardı. Ben de arkasındaydım yavaşladım ama düştüm çukura. Burada sel akıyordu. Kendi imkanlarımızla çıktık araçtan" dedi.

5197181.jpg2-002.jpg5197177-001.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN