‘İstanbul’dan aday ol kocana kavuş’ demişti, Cem Toker’in Başak Demirtaş hakkındaki sözlerine tepki

‘İstanbul’dan aday ol kocana kavuş’ demişti, Cem Toker’in Başak Demirtaş hakkındaki sözlerine tepki

Başak Demirtaş'ın İstanbul için "Teklif gelirse düşünürüz" dediği İBB adaylığına dair tartışmalar sürerken Eski Liberal Demokrat Parti Cem Toker’in Başak Demirtaş’a yönelik paylaşımı tepki çekti.

Eski Liberal Demokrat Parti (LDP) Genel Başkanı Cem Toker, Başak Demirtaş'ın İstanbul için "Teklif gelirse düşünürüz" dediği İBB adaylığı hakkında "İstanbul’dan aday ol kocana kavuş!!" paylaşımında bulundu. Toker'in ifadeleri sosyal medyada tepki topladı.

Toker X hesabından yaptığı paylaşımda Başak Demirtaş'ı kast ederek “Sana reddedemeyeceğin bir teklifim var!! ‘İstanbul’dan aday ol kocana kavuş!!’ ” diye yazdı.

Tepkilerin üzerine bir paylaşımda daha bulunan Toker, "Okuduğunu anlayamayanlar; Ben burada Demirtaşlardan mı bahsetmişim? Kabul ederler. etmezler mi demişim? O yönde bir yorum mu yapmışım?? Yoksa karşıdan gelen veya gelebilecek bir stratejiden mi?" ifadeleriyle tweetini savundu.

Toker'e gelen tepkilerden bazıları şöyle:

Eren Keskin: Nefretin bu kadarı. Kürt halkının yaşadığı baskıları, ötekileştirmeyi, özgürlüğünden yoksun bırakma politikasını bu denli ‘hafife’ alma. Siz eğitilmez vasatlar topluluğu…

Ferhat Encü: Çok alçakça, aşağılık bir iftira bu! Sizin fiyatınız o kadar ucuz ki herkesi kendiniz gibi zannediyorsunuz! Biz bireysel özgürlükler için pazarlık yapmayız. Toplumsal özgürlüklerin olmadığı yerde bireysel özgürlük kurtuluş değildir.

Murat Birdal: İftira siyaseti bu karanlık dönemin gerçek kazananı. Her cenahta gideri var.

Kullanıcılardan pek çoğu ise Toker'in yazdıklarını "Seviyesiz" olarak tanımladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN