İstanbul'un belalısı asıl Salı günü vuracak! Pazar ve Pazartesi fragmandı... Herkes hazırlığını yapsın

İstanbul'un belalısı asıl Salı günü vuracak! Pazar ve Pazartesi fragmandı... Herkes hazırlığını yapsın

İstanbul'un felaketi bitmek bilmiyor. Sadece ufak bir fragman yaşayan İstanbul’un asıl filmi Salı günü başlıyor. Pazar ve Pazartesi günü ortalığı savaş alanına döndüren o felaketin daha büyüğü adım adım yaklaşıyor. Herkes şimdiden önlemini alsın. İşte tüm detaylar…

Türkiye'de bitmek bilmeyen hava olayları yeniden yüzünü gösterdi. Yaz aylarında sıcakla kasıp kavrulan İstanbul bu kez de o felaketin pençesine düştü. Pazar günü başlayan felaket şiddetini arttırarak devam ederken Salı günü tüm İstanbullulara zor anlar yaşatacak. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile salı gününü işaret eden meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, “çok güçlü” diyerek herkese uyardı. İşte tüm detaylar…

BU DAHA BAŞLANGIÇ

İstanbul'da felaketlerin ardı arkası kesilmiyor. Yaz aylarında sıcakla başı büyük dertte olan İstanbul bu kez de güçlü rüzgarların pençesine düştü. Meteoroloji tarafından yapılan güncel değerlendirmeler yakından takip edilirken Marmara Bölgesi'ni etkileyecek yeni felaketin sinyalleri geldi.

Pazar günü etkisini gösteren şiddetli rüzgar, Pazartesi günü artarak devam ederken Salı günü Marmara Bölgesi'nin resmen savaş alanına çevirecek. Sosyal medya hesabı X üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken meteoroloji uzmanı Kerem Ökten tüm Marmara bölgesi için salı felaketi uyarısında bulundu. Marmara'da en güçlü rüzgarın Salı günü beklendiğini duyuran uzman isim paylaşımında, “Marmara'da en güçlü rüzgar Salı günü bekleniyor…” ifadelerine yer verdi.

Image

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN