İstanbul'un burnunun dibinde görülmemiş kar yağışı! O ilimizde kar kalınlığı 1,5 metreyi aştı

İstanbul'un burnunun dibinde görülmemiş kar yağışı! O ilimizde kar kalınlığı 1,5 metreyi aştı

İstanbul'a uğramayan kar yağışı çevresine uğradı. Burnunun dibinde görülmemiş kar yağışı oluştu. O ilimizde kar yağışı sonrasında, kar kalınlığı 1,5 metrenin üzerine çıktı. İşte tüm detaylar...

İstanbul'da yağmayan kar yanı başına yağdı. Milyonlarca vatandaşı heyecanlandıran kar yağışının İstanbul'a da gelmesi bekleniyor. O ilimizde kar kalınlığı 1,5 metreyi aştı. İşte o görüntüler...

KAR KALINLIĞI 1,5 METREYİ AŞTI

İstanbul'un hemen yanında bulanan Sakarya ilimizde yoğun kar yağışı etkili oldu. Kar yağışının etkisiyle beyaza bürünen o ilimizde kar kalınlığı 1,5 metreyi aştı. Sakarya Hendek'in 1725 metre yüksekliğindeki Dikmen Yaylası resmen beyaza boyandı. Kar yağışı sonrasında turistlr kapanan yollardan Dikmen Yaylası'na çıkmayı başaramadı.

sakarya-kar-aa-2179219.jpg

İSTANBUL'A KADAR FAYDASI VAR

Sakarya'da etkili olan kar yağışını görmek için İstanbullu vatandaşlar da ziyaret etti. İstanbul'a gelmeyen kar yanı başına gelince Sakarya'ya giden Güngör Çalık, bu kadar kar görmeyi beklemediklerini paylaştı. Dikmen Yaylası'na çıkmayı düşünen Çalık, yolların karla kaplandığını ifade ederek, geri dönmek zorunda kaldıklarını paylaştı.

Yaylaya çıkan isimlerden birisi de Mustafa Örs oldu. Yoğun kar yağışı sonrasında yolda kalan Örs, "Geriye döndük. Çok güzel bereket olmuş. Bu karın, bu suyun İstanbul'a kadar faydası var" sözlerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN