İstanbul'un göbeğinde kadına şiddet! Seyir halindeki araçtan yola attılar

Türkiye'de peşi sıra gelen kadına şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi. İstanbul Avcılar'da bir kadın seyir halindeki araçtan yola atıldı. Dehşet anları saniye saniye kaydedilirken üstünden kimlik çıkmayan kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Avcılar Tahtakale Mahallesi'nde önceki gün bir sokağa giren hafif ticari araç bir anda durdu. Aracın arka kapısı açılarak içinden bir kadın yola atıldı. Birkaç saniye sonra araç yoluna devam etti.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Olayı gören mahalle sakinleri polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ekipler tarafından hastaneye kaldırılan kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

ÜSTÜNDEN KİMLİK ÇIKMADI

Daha sonra emniyete götürülen kadının üstünden kimlik çıkmadı. Yaralı kadın kimseden şikâyetçi olmazken, yola atıldığı anlar bir apartmanın güvenlik kamerasına yansıdı.

YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir