İstila artarak sürüyor! Dev yılan bir kişiyi daha hastanelik etti... Türkiye Afrika'ya döndü

İstila artarak sürüyor! Dev yılan bir kişiyi daha hastanelik etti... Türkiye Afrika'ya döndü

Hakkari'nin Derecik ilçesinde yılan tarafından ısırılan 40 yaşındaki Serhan E., ambulans helikopterle Hakkari Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Türkiye'nin bir çok yerinden yılan saldırısı haberi gelmeye devam ederken bir haber de Hakkari'den geldi.

Hakkari'nin Derecik ilçesinde meydana gelen olayda, 40 yaşındaki Serhan E., Suçıktı mezrasında ahırına yakın bir noktada yılan tarafından ısırıldı.

BAKAN KOCA DEVREYE GİRDİ

opera-anlik-goruntu-2023-07-24-145632-twitter-com.png

Yakınları, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Bölgeye yönlendirilen sağlık ekipleri, Serhan E'ye hızlı bir şekilde müdahale etmek için ambulansla hareket ederek onu Derecik Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Serhan E, acil bir durum olduğu için ambulans helikopterle Hakkari Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Sağlık ekipleri, zamanında müdahalenin önemini bilerek hızlı ve etkili bir şekilde hareket etti ve hasta helikopterle daha büyük bir sağlık merkezine ulaştırıldı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabı üzerinden, "Hakkâri’nin Derecik ilçesi Su Çıktı mezrasında yılan ısırması sonucu şiddetli şikâyetleri olan vatandaşımız Derecik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan hasta, yoğun bakım ihtiyacı için Hakkâri Devlet Hastanesine ulaştırıldı. Karayolu ile 4 saat süren yol, helikopter ambulansla 35 dakikada aşıldı." paylaşımda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN