İYİ Parti seçim kampanyasının ikinci videosunu paylaştı: AKFLIX sunar: Davetsiz Misafir

İYİ Parti, seçimlere yönelik hazırladığı iletişim kampanyasının ikinci videosunu paylaştı. AKFLIX sunar: Davetsiz Misafir başlıklı videoda mülteci sorununa değinildi. Videoda, "Delik deşik edilen bir sınır", "Güvenliği hiçe sayan bir tavır", "Her saniye büyüyen bir tehdit", "Öz yurdunda garip kalan bir millet" başlıklı bölümlerde iktidarın mülteci politikası eleştirildi.

İYİ Parti, seçimlere yönelik hazırladığı ve “ahlak, ekonomi, deprem, mülteci, terör ve demokrasi” temalarının işlendiği iletişim kampanyasının "Ahlakın sonu: Recep Bey Sunar" isimli ilk videosunu dün paylaşmıştı. Parti bugün de mülteci sorununa değindiği ikinci videoyu paylaştı.

AKFLIX sunar: Davetsiz Misafir, başlığıyla yayınlanan video Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eski bir görüntüsünden alıntıyla başladı. Erdoğan'ın videoda, "Dış politikadaki düştüğümüz durum bu. Gelin diyorsun ama bunları nereye yerleştireceksin. Bu nasıl bir devlet anlayışı, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu" şeklindeki ifadelerine yer verildi.

"Delik deşik edilen bir sınır", "Güvenliği hiçe sayan bir tavır", "Her saniye büyüyen bir tehdit", "Öz yurdunda garip kalan bir millet" başlıklarıyla hazırlanan videoda, ülkeye kaçak giren mülteciler, Türk vatandaşlarla mülteciler arasındaki asayiş olayları ve taciz gibi konular işlendi.

Mültecilere vatandaşlık verilmesi konusuna da değinilen videoda Erdoğan'ın "Ülkelerine göndereceğiz diyorlar, biz göndermeyeceğiz. Bu kardeşlerimize vatandaşlık imkanını vereceğiz. Bu kardeşlerimize sonuna kadar sahip çıkacağız" şeklindeki söylemlerine de yer verildi.

Videonun sonunda ise İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in "Ama çok yakında tüm bunlar son bulacak ve yepyeni bir güneş doğacak çünkü 14 Mayıs'ta Türkiye tarih yazacak" şeklindeki konuşması yer aldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir