Samsung herkese hediye çeki veriyor! Son gün 16 Nisan, kaçıran çok üzülür

Samsung herkese hediye çeki veriyor! Son gün 16 Nisan, kaçıran çok üzülür

Türkiye'de akıllı telefon pazarının en çok tercih edilen markası Samsung, enflasyon ve döviz nedeniyle yükselen fiyatlara karşı çeşitli kampanyalar düzenliyor. Samsung, yoğun ilgi gören 'Değişim Kampanyası'nın ardından bu kez de 'Hediye Çeki Kampanyası' başlattı. Samsung hediye çeki almak oldukça kolay. İşte, Samsung hediye çeki başvuru şartları...

Samsung ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) iştirak şirketi Spor İstanbul tarafından hayata geçirilen ve 16 Nisan 2023 tarihine kadar devam edecek 'Yürü be İstanbul' yarışması iş birliği, İstanbullulara yürüdükçe ödül kazandırıyor.

YÜRÜYÜŞ YAPANLARA SAMSUNG'DAN HEDİYE ÇEKİ

Samsung'un açıklamasına göre, 'Yürü be İstanbul' yarışması kapsamında, en çok yürüyüş yapan katılımcılar Samsung'dan hediye çeki ve indirim kuponu kazanacak.

İstanbulluları yürüyüş yapmaya teşvik eden proje kapsamında, 'Yürü Be İstanbul' uygulamasını cep telefonlarına indiren kullanıcılar, günün 4 farklı saat diliminde yarışma şansı buluyor, diledikleri saatte yürüyüp ödül kazanma şanslarını artırıyor.

yuru-be-istanbul-indir.jpg

SON GÜN 16 NİSAN

Yarışma kapsamında, her saat diliminden ilk 10'a giren 40 kişi Samsung'dan hediye çeki ve indirim kuponu kazanıyor. Kullanıcıların, yarışmaya katılım sağlamaları için 'Galaxy Yürüyüşü' adıyla belirtilen göreve katılmaları gerekiyor.

Ardından kullanıcılar, günün farklı saat dilimlerinde attıkları adım sayıları ile 4 farklı saat diliminde liderlik tablosunda sıralamalarını görebiliyor. 16 Nisan 2023 Pazar günü saat 23.59'a kadar, her bir liderlik tablosunda en çok adım atan ilk 5 kullanıcı hediye çeki, sonraki 5 kullanıcı ise indirim çeki kazanma hakkında sahip olacak.

YÜRÜ BE İSTANBUL ANDROID UYGULAMASI İNDİR

YÜRÜ BE İSTANBUL iPHONE UYGULAMASI İNDİR

YÜRÜ BE İSTANBUL HUAWEI UYGULAMASI İNDİR

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN