Bu banka kartı kullananlara Apple cihazlarda büyük indirim! Kısa süre geçerli, kaçırılmayacak fırsat

Bu banka kartı kullananlara Apple cihazlarda büyük indirim! Kısa süre geçerli, kaçırılmayacak fırsat

Banka kampanyaları nisan ayında peş peşe geldi. Teknoloji ürünlerinde yükselen fiyatlar, özellikle ihtiyacı olan vatandaşları zor duruma düşürmüştü. Bir kamu bankası, kendi kartıyla Apple ürünleri satın alanlara büyük indirim sağlıyor. İşte, Apple indirim kampanyası yapan o banka...

Ziraat Bankası kampanyaları yakından takip ediliyor. Ziraat Bankası, müşterilerinin Troy'da 10 bin TL ve üzeri Mac ve iPad alışverişinde 1500 TL indirim yapıyor.

24 Nisan 2023 tarihinde sona erecek kampanyada, Bankkart ile troyestore.com ve Troy mağazalarından yapacağınız 10 bin TL ve üzeri Mac ve iPad alışverişinize 1500 TL indirim uygulanacak.

ZİRAAT BANKASI'NDAN APPLE ALIŞVERİŞİNE 1500 TL İNDİRİM

Kampanyaya Bankkart Mobil, bankkart.com.tr'den ve SMS ile katılım sağlanabilecek. SMS ile katılım sağlamak için Bankkart sahiplerinin TROY yazıp 4757'ye Ziraat Bankası'na kayıtlı cep telefondan SMS göndermek gerekiyor. Bir müşteri toplamda en fazla bir adet indirim kodu kazanabilir.

ziraat-bankasi-apple-indirim-basvuru.jpg

ZİRAAT BANKASI APPLE 1500 TL İNDİRİM HANGİ MAĞAZALARDA GEÇERLİ?

İndirim kodu, 4757'ye SMS gönderimi sonrası müşterinin Ziraat Bankası'nda kayıtlı cep telefonuna SMS olarak gönderilecek. Kampanya troyestore.com ve Troy mağazalarında geçerli olduğunu belirtelim.

ZİRAAT BANKASI APPLE 1500 TL İNDİRİM KAMPANYASI DETAYLARI

Alınan kodlar Troy mağazalarında ve troyestore.com sitesinde ödeme esnasında kullanılacak.

Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabilir.

Kampanya koşullarını sağlayan müşterilere sepette 1500 TL indirim uygulanacak.

Kampanyaya asıl kart sahipleri katılabilir. Ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecek.

ZİRAAT BANKASI APPLE 1500 TL İNDİRİM BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN