İYİ Parti'de 150 kişi istifa edip, CHP'ye katıldı

İYİ Parti'de 150 kişi istifa edip, CHP'ye katıldı

Antalya’da aralarında Muratpaşa ilçe başkanının da olduğu 150 İYİ Parti üyesi partiden istifa ederek CHP'ye geçti. 150 kişi, Muratpaşa Belediye Başkanı ve CHP adayı Ümit Uysal’ı destekleyeceklerini açıkladı.

İYİ Parti'nin 31 Mart seçimlerine "hür ve müstakil" katılma kararının ardından partide başlayan istifa furyası devam ediyor.

Antalya’da İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Erdal Özçivi, eski Kepez İlçe Başkanı Mesut Emrah Yıldırımlar, İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Başak Karataş ve ilçe yöneticilerinin de aralarında bulunduğu yaklaşık 150 kişi istifa ederek CHP’ye katıldı.

dew.jpg

Aynı zamanda CHP’nin Muratpaşa Belediye Başkan adayı da olan Ümit Uysal’a yerel seçimlerde destek vereceklerini ilan eden İYİ Partililer için tören Uysal’ın seçim koordinasyon merkezinde gerçekleşti.

Törende CHP İl Başkanı Nail Kamacı, Muratpaşa İlçe Başkanvekili Can Okan Kıran da yer aldı. Konuşmaların ardından İl Başkanı Kamacı ve Başkan Uysal, CHP’ye katılan İYİ Partililere rozetlerini taktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN