İYİ Parti'den Kılıçdaroğlu'na destek: İstismara karşıyız

İYİ Parti'den Kılıçdaroğlu'na destek: İstismara karşıyız

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Kılıçdaroğlu'na yönelik geçekleştirilen 'seccade' tartışmalarına yanıt verdi. Zorlu, Kılıçdaroğlu'nun bu konu üzerindeki üzüntüsünü dile getirip, bu durumun bir istismar aracı olarak kullanıldığını ifade etti. Zorlu, "Böyle bir istismara da karşıyız. Elbette kutsallarımız, milletimizi bir arada tutan değerler sistemi bizim için çok önemli" şeklinde konuştu.

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz günlerde bir seccade üzerinde durduğu fotoğrafla birlikte çıkan tartışmalar devam ediyor.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

chp-den-seccade-aciklamasi-aciklamasi-15735400-3630-m.jpgTartışmalar yaratan o fotoğraf

Toplumu bir arada tutan değerler sisteminin kendileri için önemli olduğuna dikkat çeken Zorlu, "Sayın Kılıçdaroğlu bu konudaki üzüntüsünü ortaya koydu. Ancak buradan bir istismar aracı çıkarılması gayreti de milletimizin gözleri önünde cereyan ediyor. Böyle bir istismara da karşıyız" ifadelerini kullandı.

zorlu-8.jpgKürşad Zorlu

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu'nun açıklamaları şu şekilde:

'BÖYLE BİR İSTİSMARA KARŞIYIZ'

"Sayın Kılıçdaroğlu'na şu anlamda teşekkür etmek istiyorum: İnsanların, hele ki böyle liderlerin yaptıkları bir takım hatalar veya farkında olmadan ortaya koydukları bu tür olaylar karşısında bir özeleştiri yapabiliyor olması Millet İttifakı'nın yakın gelecekte ülkemize sunacağı anlayışı da göstermesi bakımdan önemli. Sayın Kılıçdaroğlu bu konudaki üzüntüsünü ortaya koydu.

'Keşke böyle bir şey olmasaydı' diyeceğimiz bir özetle de milletimizle de bunu paylaştı. Ancak buradan bir istismar aracı çıkarılması gayreti de milletimizin gözleri önünde cereyan ediyor. Böyle bir istismara da karşıyız. Elbette kutsallarımız, milletimizi bir arada tutan değerler sistemi bizim için çok önemli" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN