'Seccade' sözleri Yavuz Bingöl'e Twitter açtırdı! Tartışmaya Fazıl Say da katıldı, yasal işlem başlatıldı

'Seccade' sözleri Yavuz Bingöl'e Twitter açtırdı! Tartışmaya Fazıl Say da katıldı, yasal işlem başlatıldı

Twitter'da resmi hesabı bulunmayan Yavuz Bingöl, ilk kez Twitter hesabı açtığını duyurdu. Hesap açma gerekçesini de açıklayan ünlü türkücü, yasal işlem başlattığını da açıkladı. İşte, Yavuz Bingöl'ün Twitter açma nedeni...

Geçmiş yıllarda siyasi açıklamalarıyla kamuoyunda tartışma konusu olan Yavuz Bingöl, Twitter'da @YAVUZBINGOL_ kullanıcı adıyla hesap açtığını duyurdu.

Ünlü türkücü ilk paylaşımını, "2 Nisan 2023 tarihi itibari ile bu Twitter hesabını açtım. Bana ait olan tek gerçek hesap budur. Diğer hesaplarla ilgili yasal işlemler başlamıştır" sözleriyle yaptı.

yavuz-bingolun-twitter-hesabi-var-mi.jpg

SAHTE SECCADE PAYLAŞIMI NEDENİYLE TWITTER HESABI AÇTI

Yavuz Bingöl'ün, kendi adını kullanan bir sahte Twitter hesabından CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seccade olayıyla ilgili tweet paylaşması sonrası gelen tepkiler üzerine, ilk kez kendisine ait Twitter hesabı açmaya karar verdiği öğrenildi.

yavuz-bingol-resmi-twitter-hesabi.jpg

Fazıl Say da, Yavuz Bingöl'ün yeni Twitter hesabı açtığını açıklayarak, "Yavuz Bingöl adına muhalefete yönelik son derece haksız ithamlar vardı dün, (seccade konusu) kendisi yeni hesap açtığını, fan sayfasında yazılanlara katılmadığını yasal işlem başlatıldığını bana yazdı. Güzel. Bize iletmek kalır" dedi.

fazil-say-yavuz-bingol-twitter-paylasimi.jpg

FAZIL SAY DUYURDU

Yavuz Bingöl adını kullanan sahte Twitter hesabından Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili paylaşılan tweeti de paylaşan Fazıl Say, "Bu gönderi büyük tepki çekmişti. Neyse, Yavuz Bingöl açıklama yapar bu konuda kendi yeni hesabından diye düşünürüm" ifadelerini kullandı.

yavuz-bingol-seccade-paylasimi.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN