İYİ Parti'nin 'Anlat İstanbul' çalışması başladı: İlk durak Güngören

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın başlattığı ‘Anlat İstanbul’ isimli saha çalışması kapsamında, genel başkan yardımcıları ve milletvekillerinin de içerisinde bulunduğu 11 ekip, Güngören’de vatandaşlarla dertleşti.

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı, ‘Anlat İstanbul’ adını verdiği bir saha çalışması başlattı. Çalışmanın ilk durağı, Göngören oldu. Çalışma kapsamında, genel başkan yardımcıları ve milletvekillerinin de içerisinde yer aldığı 11 ekip, Güngören’in 11 mahallesinde vatandaşın sorunlarını ve çözüm önerilerini dinledi.

Bir esnaf, kendisini ziyaret eden İYİ Parti heyetine, “Benim yüreğimde Mustafa Kemal Atatürk var. Benim umudum var” dedi.

'SORUNLARIMIZ İÇİN CÜMLE KURMAYA DEVAM EDECEĞİZ'

Saha ekipleri, çalışmanın ardından Yayla Kültür Merkezi’nde buluştu. Güngören İlçe Başkanı Pelin Sellitepe Turan, Güngörenlilerin sorunlarını dile getiren bir sunum yaptı. Turan, sunumda şunları söyledi:

"Biz, Güngören’de İYİ Parti olarak, uzun yıllardır süre gelen yerel yönetim anlayışının beraberinde getirdiği vatandaşı öncelemeyen, istişare kültürünün olmadığı, adeta şantiye mantığıyla yönetilen, ‘nasıl olsa kazanıyoruz’ özgüvenine karşı yapıcı ve seviyeli muhalefetin ilçemize katkı sağlayacağından emin bir şekilde sorunlarımız için cümle kurmaya devam edeceğiz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN