İYİ Parti'li Uğur Poyraz'ın annesi vefat etti

İYİ Parti'li Uğur Poyraz'ın annesi vefat etti

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz’ın annesi Ayper Poyraz vefat etti. İYİ Parti TBMM Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu’nun annesi Kamile Tatlıoğlu da bugün toprağa verilecek.

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz’ın annesi Ayper Poyraz, tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi’nde bugün vefat etti. Cenazesi ise yarın Ankara’da defnedilecek. İYİ Parti Grup Başkanı İsmail Tatlıoğlu’nun annesi Kamile Tatlıoğlu da bugün Bursa’da toprağa verilecek.

İYİ Parti’nin iki yöneticisinin annelerini kaybetmesi üzerine Genel Başkan Meral Akşener, Twitter hesabından taziye mesajı yayınladı.

Akşener, mesajında şu sözleri kaydetti:

''Bugün iki acı haberi birden aldık... Değerli dava arkadaşlarım İsmail Tatlıoğlu ve Uğur Poyraz'ın kaybettiğimiz kıymetli annelerine Yüce Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun.''

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN