Kadıköy'de iş cinayeti: Üniversite öğrencisi moto kurye hayatını kaybetti

Kadıköy'de iş cinayeti: Üniversite öğrencisi moto kurye hayatını kaybetti

Kuryelik yapan üniversite öğrencisi Yusuf Uğur Uzunsakaloğlu'na, siparişini bırakıp dönerken otomobil çarptı. 19 yaşındaki Uzunsakaloğlu, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü ise polis merkezinde ifadesi alındıktan sonra, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kadıköy'de motosikletli kuryelik yapan üniversite öğrencisi Yusuf Uğur Uzunsakaloğlu'na, siparişini bırakıp dönerken otomobil çarptı. 19 yaşındaki Uzunsakaloğlu hayatını kaybetti.

Hastanede hayatını kaybeden aşçılık bölümü öğrencisi 19 yaşındaki Uzunsakaloğlu'nun yakınları sürücünün tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmasına tepki gösterdi. Uzunsakaloğlu'nun dayısı Nurhan İlhan, "Hem üniversite okuyor hem kuryelik yapıyordu" dedi.

6128379.jpg

Trafik kazasında hayatını Yusuf Uğur Uzunsakaloğlu için dün öğle vakti Ataşehir Örnek Mahallesi Takva Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye ailesi, yakınları ve motosikletli kuryeler katıldı.

6128370.jpg

ÇARPAN SÜRÜCÜ SERBEST BIRAKILDI

Dayısı Nurhan İlhan "Siparişi bıraktıktan sonra eve gelirken, arkadan bir otomobilin çarptığını biliyoruz. Sürücü ifadesi alındıktan sonra, tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı. Hem üniversite okuyor hem kuryelik yapıyordu. Özel bir üniversitede aşçılık okuyordu" dedi.

Kurye arkadaşı Muhammet Turan, "Kazadan sonra gördüm, yerde yatıyordu, motosikleti 100 metre ilerdeydi. 2 hafta yoğun bakımda kaldı, bugün hayatını kaybetti. Çok üzücü olaylar. Ben de kaza geçirdim, hala tedavi görüyorum. Bu gibi kazaların önüne geçilmesini, sesimizin duyulmasını istiyoruz" dedi

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN