Kahramanmaraş depremini bilmişti! "3 gün sonra büyük felakete hazır olun" diyerek uyardı: 8 şiddetinin üzerinde olacak

Türkiye'de yaşanan Kahramanmaraş depremlerini önceden bilen ve uyarılarda bulunan 'Deprem kahini' olarak anılan ünlü deprem uzmanı Frank Hoogerbeets, yeni bir açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından yeni bir video yayımlayan Hoogerbeets, Mart ayının 3'ü ve 4'üncü günlerine dikkat çekti. O illerde yaşayanlar dikkat! 9 şiddetinin üzerinde büyük bir deprem olacak. İşte detaylar...

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 11 ilde büyük yıkımlara neden olan depremler Türkiye'nin gündeminde. Dün Malatya'da meydana gelen deprem sonrası vatandaşlar kırmızı alarma geçmiş durumda. Kahramanmaraş depremlerini daha önceden bilen ve 'Deprem kahini' olarak adlandırılan ünlü deprem uzmanı Frank Hoogerbeets, Türkiye için yeni uyarılarda bulundu. O illerde yaşayan vatandaşları uyaran Hoogerbeets, 8 şiddetinin üzerinde olacağını söyledi. 3 gün sonra büyük felakete hazır olun!

DEPREM KAHİNİNDEN YENİ UYARI

6 Şubat 2023 gecesinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremleri 3 gün öncesinden tahmin eden ve uyarılarda bulunan Frank Hoogerbeets, sosyal medya hesabından yeni bir uyarıda daha bulundu. Mart ayının ilk haftasına dikkat çeken deprem kahini, o illerde yaşayan vatandaşları uyardı. Şiddetli şekilde geliyor.

ghghhgh.jpg

MART AYININ İLK HAFTASINA DİKKAT!

Mart ayının ilk haftasında Dünya, Merkür ve Satürn gezegenlerinin yakınlaşacağını söyleyen Hoogerbeets, bu olayın büyük bir depreme neden olacağını belirtti. Yaptığı açıklamada Hoogerbeets, "Mart ayının ilk haftası çok kritik. 2'sinde kritik gezegen geometrisinin yakınsamasını görüyoruz. Bu çok önemli olacak. Ayın 2'sinde 9 saat içerisinde Dünya'yı da içeren bir gezegensel kavuşum olacak. Bu Dünya, Merkür ve Satürn olacak. Bu kritik olacak."

BÜYÜK DEPREMLERE HAZIR OLUN

Yaşanacak olan bir depremin en az 8 şiddeti üzerinde bir büyüklüğe sahip olacağını ifade eden deprem kahini, "Sonuç olarak muhtemelen ayın 3'ü veya 4'ü civarında, büyük bir sismik olay olabilir. Ayrıca dolunay veya ayın 6 ile 7'si gibi de olabilir. Abartmıyorum. Korku yaratmaya çalışmıyorum. Bu bir uyarı. Çünkü kritik gezegen geometrisinin sismik olaylara neden olduğu biliniyor. Bunu küçümsememeliyiz." dedi.

hgghhghg.jpg

8 ŞİDDETİNİN ÜZERİNDE OLACAK

Sözlerine devam eden Hoogerbeets, "Mart ayının bu ilk haftasında büyüklüğü 6'nın çok üzerinde olan birden fazla sismik olay olabilir. Bilmenin bir yolu yok. Yine 7'nin çok üzerinde, 8'in çok üzerinde bir sismik olay olabilir." uyarısında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN