Kapıkule'de korkunç olay: 2 kaçak göçmen TIR'ın dorsesinde havasızlıktan öldü

Kapıkule'de korkunç olay: 2 kaçak göçmen TIR'ın dorsesinde havasızlıktan öldü

Kapıkule Sınır Kapısı'nda otomotiv parçası yüklü TIR'da yapılan aramada 2 kaçak göçmen cesedi bulundu. Olayla ilgili TUR sürücüleri gözaltına alınırken, ilk belirlemelere göre göçmenlerin havasızlıktan öldüğü tespit edildi.

Edirne'den Bulgaristan'a açılan Kapıkule Sınır Kapısı'nda otomotiv parçası yüklü TIR'ın dorsesinde yapılan aramada 1 erkek cesedi bulundu. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı ilk kontrolde cesedin kaçak göçmene ait olduğunu belirledi. Göçmenin havasızlıktan öldüğü tespit edildi.

İKİ GÖÇMEN HAVASIZLIKTAN ÖLDÜ

Ekipler, daha sonra TIR'ın başka bir bölümünde 1 cesede daha rastladı. Bu göçmenin de havasızlıktan öldüğü belirlendi. Olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından cesetler, Trakya Üniversitesi TIP Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olay ile ilgili TIR sürücüsü gözaltına alındı. Soruşturma sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN