Karadeniz'in suyu zehirli çıktı! İçerken iki kere düşünün... Prof. Dr. Osman Bektaş TÜBİTAK raporunu paylaştı

Karadeniz'in suyu zehirli çıktı! İçerken iki kere düşünün... Prof. Dr. Osman Bektaş TÜBİTAK raporunu paylaştı

Türkiye'nin en büyük su kaynağı olan Karadeniz bölgesi için flaş bir uyarı yapıldı. Prof. Dr. Osman Bektaş tarafından yayınlanan TÜBİTAK raporu tüm Karadeniz'i ayağa kaldırdı. Artık içerken iki kere düşüneceksiniz. Karadeniz'in suyu zehirli çıktı! Dünya Sağlık Örgütü son dakika olarak uyardı. Elinizi bile sürmeyin. İşte detaylar haberimizde...

Su konusunda sorunlar yaşayan ülkemizde peş peşe kötü haberler gelmeye devam ediyor. Yaz aylarının kurak geçmesinden dolayı su sıkıntısı etkisini iyice artırırken bir kötü haberde Dünya Sağlık Örgütü'nden geldi. Bu suyu içerken iki kere düşünün. Prof. Dr. Osman Bektaş TÜBİTAK raporunu paylaştı. Tüm Karadeniz'de yaşayan vatandaşları uyardı. Karadeniz'in suyu zehirli çıktı!

Yaz aylarının kurak geçmesinden dolayı Türkiye büyük bir su sorunu yaşamakta. Barajlarda su seviyesi hızla düşerken uzmanlardan peş peşe uyarılar gelmeye devam ediyor. Yapılan son uyarı ise Karadeniz'i yakından ilgilendiriyor.

İÇERKEN İKİ KERE DÜŞÜNÜN! KARADENİZ'İN SUYU ZEHİRLİ ÇIKTI

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Prof. Dr. Osman Bektaş, Karadeniz bölgesi için korkutan bir uyarıda bulundu. İçerken iki kere düşünün. Karadeniz'in suyu zehirli çıktı!

TUBİTAK RAPORLARINI PATLAŞTI... HEMEN ÖNLEM ALINMALI

TÜBİTAK'ın raporunu paylaşan Bektaş, Karadeniz için korkutan bir uyarıda bulundu. Karadeniz sularının zehirli olduğunu ifade eden Bektaş, şunları söyledi:

"DOĞU KARADENİZ BÖLGESİNDE SUDAKİ AĞIR METAL VE ARSENİK İLE KANSER ARASINDAKİ ILİŞKİ

Tübitak 2008 raporuna göre 558 su numunesinde 17 ağır metal analizi yapıldı.Dünya Sağlık Örgütütünün Limit değerlerini aşan 9 element: Cd,Hg,Pb,Ni,Se, Ba,Co,Cu,Al. ve Arsenik suda arıtılmalıdir."

h56.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN