Karamollaoğlu iktidara 'Çözmeye mecbursunuz' diyerek tepki gösterdi: Ya anlamıyor ya da anlamazlıktan geliyorsunuz

Karamollaoğlu iktidara 'Çözmeye mecbursunuz' diyerek tepki gösterdi: Ya anlamıyor ya da anlamazlıktan geliyorsunuz

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada iktidara tepki gösterdi. Karamollaoğlu, "Bu iktidar, ülkemizin ve insanımızın problemlerinin gerçekte ne olduğunu ya anlamıyor ya da anlamazlıktan geliyor." dedi.

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, Twitter'dan dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İktidara tepki gösteren Karamollaoğlu, "'Mış gibi yapan' bu iktidarı, bu zihniyeti ve her şeyin tek bir kişinin iki dudağı arasından çıkan söze göre şekillendiği bu sistemi hep birlikte değiştireceğiz. Bu iktidar, ülkemizin ve insanımızın problemlerinin gerçekte ne olduğunu ya anlamıyor ya da anlamazlıktan geliyor." ifadelerini kullandı.

"Altını kalın harflerle çizerek söylüyorum; her şeyden önce, anlayamadığınız bir problemi çözemeyeceğinizi anlamaya mecbursunuz! Bu iktidar, ülkemizin ve insanımızın problemlerinin gerçekte ne olduğunu ya anlamıyor ya da anlamazlıktan geliyor.

Bu nedenle sürekli olarak ya çözüm üretmiş gibi anlatıyorlar ya da çözüm üreteceklermiş gibi yeni sözler veriyorlar! "mış gibi yapan" bu iktidarı, bu zihniyeti ve her şeyin tek bir kişinin iki dudağı arasından çıkan söze göre şekillendiği bu sistemi hep birlikte değiştireceğiz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN