Karamollaoğlu: Kuruş kuruş değil, lira lira zamlar

Karamollaoğlu: Kuruş kuruş değil, lira lira zamlar

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, akaryakıt zamlarına " Ak Parti sebeptir; -3 günde 3 kez zam, -Kuruş kuruş değil, lira lira zamlar, -18, 19, 20… diye giden fiyatlar… Sebep olanlar değişmedikçe, sonuçlar da değişmeyecektir" sözleriyle tepki gösterdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, akaryakıt zamlarına tepkisini Twitter hesabı üzerinden gösterdi.

Karamollaoğlu, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“'Dünya genelinde bir kriz var, sıcak çatışmalar var, şundan dolayı, bundan dolayı…' Ne de olsa bahane çok! Peki, akaryakıt fiyatlarındaki artışta döviz kurunun, yanlış ekonomi politikalarının ve bu politikaları inatla ve ısrarla uygulayanların hiç mi kabahati yok?

Bir kez daha altını çiziyorum: Ak Parti sebeptir; -3 günde 3 kez zam, -Kuruş kuruş değil, lira lira zamlar, -18, 19, 20… diye giden fiyatlar… Sebep olanlar değişmedikçe, sonuçlar da değişmeyecektir."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (22)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
22 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN