Karamollaoğlu ve Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na ziyaret

Karamollaoğlu ve Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na ziyaret

TBMM’nin yeni yasama yılı açılış töreninin ardından Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu ile Gelecek Partisi Lideri Davutoğlu, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek “yeni yasama yılının hayırlı olması” dileklerini iletti.

TBMM'nin 28'inci dönem 2'nci yasama yılı açılış töreninin ardından Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Meclis’teki makam odasında ziyaret etti. Liderler, Kemal Kılıçdaroğlu’na yeni yasama yılının hayırlı olması dileğinde bulundu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN