Karamollaoğlu'ndan HÜDA PAR'a yapılan saldırıya tepki

Karamollaoğlu'ndan HÜDA PAR'a yapılan saldırıya tepki

Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından Adana'da HÜDA PAR İl Başkanlığına düzenlenen bıçaklı saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini ileten Karamollaoğlu, "Siyasette şiddetin en küçüğüne dahi karşıyken böylesi acı bir haber almak hepimizi derinden üzmüştür." ifadelerini kullandı.

Adana'da HÜDA PAR İl Başkanlığına düzenlenen bıçaklı saldırıda il sekreteri Sacit Pişkin hayatını kaybederken İl Başkanı Sayın Salih Demir ise yaralandı. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından HÜDA PAR'a yapılan saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

Karamollaoğlu, "HÜDA PAR Adana İl Başkanlığına düzenlenen saldırıda namazdayken katledilen İl Sekreteri Sacit Pişgin'e Allah'tan rahmet; yaralanan İl Başkanı Salih Demir'e acil şifalar ve tüm HÜDA PAR camiasına başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Siyasette şiddetin en küçüğüne dahi karşıyken böylesi acı bir haber almak hepimizi derinden üzmüştür." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN