Karamollaoğlu'ndan Konya'daki vahşete tepki: Çözüm yolları acilen devreye konulsun

Karamollaoğlu'ndan Konya'daki vahşete tepki: Çözüm yolları acilen devreye konulsun

Konya Hayvan Barınağı'nda bir köpeğin kafasına kürekle vurulması sonucu öldürülmesi infial yaratırken katliama dair isyanlar çığ gibi büyüyor. Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu da katliama ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak "Sokakların ve hayvanların güvenliği için insani ve vicdani çözüm yolları acilen devreye konulmalıdır." çağrısında bulundu.

Konya Hayvan Barınağı'nda gerçekleşen vahşete yönelik tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor. Kafasına kürekle vurularak öldürülen masum can için paylaşımda bulunan hayvanseverler, yaşanan hayvan katliamlarına da 'dur' mesajları yayınladı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da sosyal medya hesabından yaşanan vahşete tepki göstererek, şu ifadeleri kaydetti:

"Hayvan barınaklarında yaşanan vahşet hiçbir şekilde kabul edilemez. Hiçbir canlıya eziyet edilmemelidir. Sokakların ve hayvanların güvenliği için insani ve vicdani çözüm yolları acilen devreye konulmalıdır."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN