Davutoğlu'ndan Konya'daki vahşete tepki: Utanç verici

Davutoğlu'ndan Konya'daki vahşete tepki: Utanç verici

Konya Hayvan Barınağı'nda bir köpeğin kafasına kürekle vurulması sonucu öldürülmesi infial yarattı. Gelecek Partisi lideri Davutoğlu da katliama ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Davutoğlu paylaşımında "Hayvanlara karşı işlenen suçlar utanç vericidir. Barınaklar acilen denetlenmeli ve gerekli tüm tedbirler alınmalı." dedi.

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Konya Hayvan Barınağı'nda bir köpeğin kürekle dövülerek öldürülmesi olayına ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Hayvanlara karşı işlenen suçlar utanç verici olduğunu belirten Davutoğlu, "Barınaklar acilen denetlenmeli ve gerekli tüm tedbirler alınmalı" ifadelerini kullandı.

Davutoğlu'nun açıklamaları şöyle;

"Konya ve Mamak Hayvan Barınaklarında hayvanlara karşı işlenen suçlar utanç vericidir. Sorumluların en ağır şekilde cezalandırılması gerekir. Ülke genelindeki barınaklar acilen denetlenmeli ve gerekli tüm tedbirler alınmalı."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN