Cemal Kozacı: Rutubet yüzde 20'nin altına düştüğünde alarm durumuna geçilmeliydi| Karar Gündem

Karar Gündem'e Cemal Kozacı konuk oldu. Yangın Risk Uzmanı Cemal Kozacı, yangın anında kriz yönetiminin nasıl olması gerektiğini anlattı. Türkiye'nin ilk defa yangınla karşılaşmadığını hatırlatan Kozacı, "3 uçakla yangına yakalandık. Havanın rutubeti yüzde 20'nin altına düştüğünde alarm durumuna geçilmeliydi" dedi.

Karar Gündem, önemli konu ve konukları ile gündemin nabzını tutuyor. Karar Gündem'in konuğu Yangın Risk Danışmanı Cemal Kozacı oldu. Kozacı, yangın anında kriz yönetimini ele aldı.

Yangın Risk Uzmanı Kozacı, Türkiye'de yangınla ilk defa karşılaşmadığını söyledi ve yangından önce alınması gereken önlemlerin altını çizdi. Orman Bakanlığı'nın yangın önleme konusunda yapması gerekenleri de paylaşan Kozacı, 3 uçakla bu kadar büyük bir yangınla karşı karşıya kalmamızı eleştirdi. Normal şartlarda havadaki rutubetin yüzde 20'nin altına düştüğünde alarm durumuna geçilmesi gerektiğine dikkat çeken Kozacı, bu konuda herkesin görev tanımının belli olması gerektiğini söyledi. Kozacı, bu tarz konuların siyasi tartışmaların dışında tutulması gerektiğini de belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN