Kayseri’nin en gözde ilçesi! Güzelliği hayran bırakıyor, çok az kişi biliyor! Kimse keşfetmeden keşfedin

Kayseri’nin en gözde ilçesi! Güzelliği hayran bırakıyor, çok az kişi biliyor! Kimse keşfetmeden keşfedin

Turistlerin gözde ülkesi olan Türkiye farklı şehirlerde farklı güzellikler sunuyor. Kayseri'nin en gözde ilçesi oluyor güzelliği ile yerli ve yabancı turistleri kendine çekiyor. Bu güzelliği çok az kişi biliyor. Kimse görmeden ilk keşfeden siz olun.

Kayseri'nin Yahyalı ilçesi doğal güzellikleri ile herkesi kendine hayran bırakıyor. Yeşilköy Şelalesi turistlerin en gözde mekanı haline dönüşürken büyük bir Kanyon ve devasa bir şelale görkemiyle çevreye meydan okuyor.

KAYSERİ'NİN GÖZDE MEKANI

Kayserili vatandaşların gözde mekanı haline dönüşen Yeşilköy Şelaleleri, cennetten bir köşe sunuyor. Yahyalı ilçe merkezine 40 kilometre uzaklıkta bulunan ve doğa manzarası sunan bu yer dağların içinde akan suyu ve yeşil güzelliğiyle muhteşem bir ortam sunuyor. Bütün güzellikleriyle turistlerin yeni gözdesi haline dönüşen Kayseri'nin Yahyalı ilçesi havaların ısınması ile birlikte herkesin uğrak noktası haline dönüşmeye başladı.

yesilkoy-selaleleri.jpg

Sıcak havalarda serinlemek isteyenlerin gözde mekanı haline dönüşen Yeşilköy Şelalesi, ziyaretçi akınına uğruyor. şelaleyi ziyarete gelen Sami Yusuf Zırvalı, "Yeşilköy Şelaleleri çok güzel, çok büyük bir kanyonu var adeta cennet gibi, herkesin gelmesini tavsiye ediyoruz" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN