Kendini polis olarak tanıtıp 560 bin TL değerindeki altını aldı: O anlar güvenlik kameralarına yansıdı

Her geçen gün farklı dolandırıcı haberleri gelmeye devam ediyor. Kayseri’de bir dolandırıcının, yaşlı bir adamı dolandırdığı anlar kameralara yansıdı. Kendini polis olarak tanıtıp adamın 560 TL değerindeki altınını çaldı...

Emniyet tarafından “Gelen telefonlarda kendini polis olarak tanıtanlardan emin olmadan bilgilerinizi paylaşmayın” uyarıları verilmesine rağmen dolandırıcılar bu şekilde dolandırmaya devam ediyor. Kayseri’de bir adam kendini polis olarak tanıtarak, yaşlı bir adamı dolandırdı.

560 BİN TL DEĞERİNDEKİ ZİYNET EŞYASINI DOLANDIRDI

Kayseri'de bir dolandırıcı, 70 yaşındaki bir adamı telefonla arayarak kendisini polis olarak tanıtarak 560 bin TL değerindeki ziynet eşyasını dolandırdı. Dolandırıcı, yaşlı adamı arayıp polis olduğunu iddia ederek onu kandırdı ve altınları alarak kaçtı.

Olayın ihbar edilmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri harekete geçti. 178 saatlik kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, şüphelinin kimliğini belirledi. Düzenlenen operasyonla şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yaşlı adamın dolandırıcının altınları aldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN