Kılıçdaroğlu, ABD'deki başarılı öğrenci Lara Özkan ile görüştü

Kılıçdaroğlu, ABD'deki başarılı öğrenci Lara Özkan ile görüştü

CHP lideri Kılıçdaroğlu, ABD’de araştırma görevlisi olarak çalışan Lara Özkan ile buluştu. Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından Özkan ile ilgili “Akademik, sanat, kariyer ve teknik eğitim alanlarındaki başarılarından dolayı ABD'nin en parlak öğrencilerinden biri olarak ödüllendirilen, Araştırma Görevlisi olarak çalışmalarını sürdüren Lara Özkan’ın ziyaretinden dolayı mutluluk duydum. Sevgili Lara, seninle gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ABD’de araştırma görevlisi olarak çalışan Lara Özkan ile buluşmasından bir fotoğraf paylaştı. Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafa düştüğü not şu şekilde:

“Akademik, sanat, kariyer ve teknik eğitim alanlarındaki başarılarından dolayı ABD'nin en parlak öğrencilerinden biri olarak ödüllendirilen, Araştırma Görevlisi olarak çalışmalarını sürdüren Lara Özkan’ın ziyaretinden dolayı mutluluk duydum. Sevgili Lara, seninle gurur duyuyoruz.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN