İsrail Bayram'da da vurdu... 6'sı çocuk 15 Filistinli can verdi

İsrail Bayram'da da vurdu... 6'sı çocuk 15 Filistinli can verdi

İsrail Ordusu, Gazze'yi Kurban Bayramı'nda da hedef almaya devam ediyor. Saldırılarda 6'sı çocuk 15 Filistinlinin feci şekilde can verdiği kayıtlara geçti.

Gazze'deki El Bureyc mülteci kampı, bir kez daha bombaların hedefi oldu. Saldırılarda 6'sı çocuk 9 Filistinli hayatını kaybetti. Saldırılara ilişkin açıklama Filistin Haber Ajansı'ndan geldi. Yaralananlar, hastaneye kaldırıldı. Savaş uçaklarının hedef aldığı evler ise kullanılamaz hale geldi.

Refah'ın batısı ve Gazze'nin kuzeyindeki Beyt Hanun da İsrail ordusunun hedefindeydi. O saldırılarda da 3 kişi hayatını kaybetti.

Şeyh Rıdvan mahallesine yapılan hava saldırısında da bir ev hedef alındı. O saldırıda 3 sivil hayatını kaybetti.

Öte yandan İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 15 bin 694'ü çocuk, 10 bin 279'u kadın olmak üzere 37 bin 337 Filistinli öldürüldü, 85 bin 299 kişi de yaralandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN