Kılıçdaroğlu CHP'li belediye başkanlarını uyardı: Telefonlarınız dinleniyor

Kılıçdaroğlu CHP'li belediye başkanlarını uyardı: Telefonlarınız dinleniyor

CHP lideri Kılıçdaroğlu, partisinin belediye başkanlarına “telefonlarının dinlendiğini” söyleyerek uyarıda bulundu. Kılıçdaroğlu, konuya ilişkin “Gizli kapaklı bir işimiz olmadığı için bu konuda da endişeleneceğimiz bir şey yok” ifadelerini kullandı.

CHP’li belediye başkanları, Sivas’ta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımıyla bir çalıştay düzenledi. Çalıştayın ardından Kılıçdaroğlu, başkanlarla basına kapalı olarak bir toplantı gerçekleştirdi.

Parti kurmayları, Kılıçdaroğlu'nun toplantıda başkanlara sosyal yardımlarla ilgili “Yoksullara pozitif ayrımcılık yapın. Emeklilere, yoksullara, engellilere büyük özen gösterin. Hiçbirinin aç kalmasına izin vermeyin” çağrısında bulunduğunu aktardı.

'TELEFONLARINIZ DİNLENİYOR AMA ENDİŞELENECEK BİR ŞEYİMİZ YOK'

Başkanları telefonlarının dinlendiğine yönelik uyardığı da belirtilen Kılıçdaroğlu’nun “Telefonlarınız dinleniyor. Ancak gizli kapaklı bir işimiz olmadığı için bu konuda da endişeleneceğimiz bir şey yok” ifadelerini kullandığı aktarıldı.

Kılıçdaroğlu’nun, altılı masa çalışmalarıyla ilgili de konuştuğu belirtilirken “İki farklı komisyon kurduk. Birisi hükümet programı gibi bir program hazırlayacak. Diğeri de yol haritasını çalışacak” dediği öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN