Kılıçdaroğlu: Gençler Türkiye'nin kaderini değiştirecek

Kılıçdaroğlu: Gençler Türkiye'nin kaderini değiştirecek

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Diyarbakır'da üye katılım töreninde konuştu. Kılıçdaroğlu, 'Önümüzdeki seçimlerde 6 milyon 300 bin genç ilk kez oy kullanacak. Gençler, Türkiye'nin kaderini değiştirecek' dedi

Cumhuriyet Halk Partisi'ne Diyarbakır'da toplam bin 300 yeni üye katıldı. Partinin üye katılım törenine katılan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'de önümüzdeki dönem yapılacak seçimlerde gençlerin siyasi tercihlerinin seçimin sonucunda belirleyici rol üstleneceğine vurgu yaptı.

Kılıçdaroğlu, "Seçimlerde 6 milyon 300 bin genç ilk kez sandıkta oy kullanacak. Gençlerimiz Türkiye'nin kaderini değiştirecek. CHP'ye Diyarbakır'da fazla üye olan yok biliyorum. Bunun kabahati bizde. Sofranızda oturmadık, Ankara'da oturduk güzel güzel laflar ettik "Niye bize oy vermiyorlar?" diye. Sizin dertlerinze talibim. Dertlerinizi çözeceğim. Emin olun az kaldı. Geliyor gelmekte olan ve geleceğiz." ifadelerini kullandı.

İşte Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar:

Birlikte yapacağız. Büyük acılar çektiniz, dertleriniz, işsizlik, evlerde yoksulluk var hepsinin farkındayım. Türkiye büyük bir ülke imkanlarımız var. Bu imkanlar savurganca kullanılıyor.

CHP'ye Diyarbakır'da fazla üye olan yok biliyorum. Bunun kabahati bizde. Sofranızda oturmadık, Ankara'da oturduk güzel güzel laflar ettik "niye bize oy vermiyorlar?" diye. Sizin dertlerinze talibim. Dertlerinizi çözeceğim. Emin olun az kaldı. Geliyor gelmekte olan ve geleceğiz.

6 milyon 300 bin genç ilk kez sandığa gidecek, oy kullanacak, Türkiye'nin kaderini belirleyecek. Benim umudum ve beklentim gençlerden. Demokrasinin güvencesi sizler olacaksınız.

Biz gençlerle gurur duyuyoruz. Ülkemizin bugünü ve geleceği gençlere emanet. Ben sadece sizin beklentilerinizi gerçekleştirmek için mücadele edeceğim.

Çatışmadan kaçınacağız. Bütün bölge olarak hep beraber huzur içinde yaşayacağız. Orta Doğu'yu kast ediyorum. Bütün komşularımızla barış içinde huzur içinde yaşamak istiyorum.

CHP'ye katılan siz değerli kardeşlerime de yürekten teşekkür ederim. Önemli bir adım atıyoruz bunun farkındayım. CHP halkın partisi olmak adına önemli adımlar atıyor.

Ne ezilen ne ezen olacak, insanca hakça bir düzeni beraber getireceğiz.

Yeni kadrolarla gençlerle kadınlarla yolumuza devam edeceğiz aydınlık parlak bir Türkiye'yi yeniden inşa etmek üzere.

DİYARBAKIR ANNELERİYLE GÖRÜŞTÜ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün gece geldiği Diyarbakır’da “Diyarbakır Anneleri” ile görüşerek taleplerini ve beklentilerini dinledi.

diyarbakir-anneleri.jpeg

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, dün Diyarbakır'a geldi. Kılıçdaroğlu öğretmenevinde, PKK terör örgütünün elindeki çocuklarına kavuşmak için nöbet tutan ve kamuoyunda “Diyarbakır Anneleri” olarak bilinen ailelerin temsilcileri ile buluştu. Kılıçdaroğlu’nun Ayşegül Biçer, Raif Biçer ve Celil Bektaş ile görüştüğü bildirildi.

Görüşmede; CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak ile CHP Diyarbakır İl Başkanı Gönül Özel de yer aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN