Kılıçdaroğlu: Hiçbirimiz aydınlıkta değiliz, beşli çeteleri birlikte yeneceğiz

Kılıçdaroğlu: Hiçbirimiz aydınlıkta değiliz, beşli çeteleri birlikte yeneceğiz

İstanbul’da faturasını ödeyemediği için evinin elektriği kesilen Taflan Ailesi’ni CHP lideri Kılıçdaroğlu, ziyaretin ardımdan "Milyonlarca aile karanlıktayken hiçbirimiz aydınlıkta değiliz. Bu beşli çeteleri birlikte yeneceğiz. Birlikte" paylaşımı yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, elektrik borcunu ödeyemeyen yaklaşık 4 milyon vatandaşın sesi olma iddiası ile kendi elektrik faturasını ödememişti. Evinin elektriği kesilen Kılıçdaroğlu bir hafta boyunca karanlıkta kalmıştı.

'BEŞLİ ÇETELERİ BİRLİKTE YENECEĞİZ'

Faturasını dün ödeyen ve elektriği açılan Kılıçdaroğlu elektriği kesilen haneleri ziyaret etmeye devam ediyor. Kılıçdaroğlu, İstanbul Okmeydanı’nda faturasını ödeyemediği için evinin elektriği kesilen 3 çocuklu Taflan Ailesi’ni dün ziyaret etmişti.

Kılıçdaroğlu, ziyaretin ardından, Taflan Ailesi’yle çektirdiği fotoğraflarla birlikte sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Milyonlarca aile karanlıktayken hiçbirimiz aydınlıkta değiliz. Bu beşli çeteleri birlikte yeneceğiz. Birlikte" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN