Kılıçdaroğlu ilaç krizini işaret etti: Her şeyi çürüttüler

Kılıçdaroğlu ilaç krizini işaret etti: Her şeyi çürüttüler

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ülkedeki ilaç krizine dikkat çekerek "Sürekli insanlara boş umutlar, palavra satıyorlar; oysa ülkede ilaç yok ilaç. Her şeyi çürüttüler. 4 ay sonra el atacağımız konulardan biri de ilaç" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, son dönemde gündemden düşmeyen, eczacıların yardım çağrısında bulunduğu ilaç krizinin çözümüne ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. İlaç krizine "4 ay sonra el atacaklarını" söyleyen Kılıçdaroğlu, iktidara eleştiride bulundu.

'TOPARLAYACAĞIZ MERAK ETMEYİN'

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şöyle:

"Sürekli insanlara boş umutlar, palavra satıyorlar; oysa ülkede ilaç yok ilaç. Her şeyi çürüttüler. 4 ay sonra el atacağımız konulardan biri de ilaç. Devleti harap şekilde bize teslim edecekler ama toparlayacağız merak etmeyin."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN