Kılıçdaroğlu Londra'dan gençlere seslendi: O parayı size Bay Kemal bulacak

CHP lideri Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda gençlere seslendi. Kılıçdaroğlu, "Hiçbirinizin yeri sokaklar değildir, hepinizin yeri girişim evleridir. O parayı da size Bay Kemal bulacak" dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu İngiltere'nin başkenti Londra'dan gençlere seslendi. Sosyal medya hesabından paylaştığı yeni videosunda açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, "Ülkenizi de kendinizi de zenginleştireceksiniz. Emeğiniz para edecek. Çünkü hiçbirinizin yeri sokak değil. Hepinizin yeri girişim evleridir. O parayı da size Bay Kemal bulacak. Size getirecek müsterih olun." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları şöyle;

"Az önce önemli bir toplantıyı bitirdik az sonra dışarı çıkacağız. Biliyorsunuz 3 sanayi devrimini kaçırdık. Dördüncüsünü kaçırma lüksümüz yok. Bu dördüncü sanayi devriminin makinesi insan yakıtı ise bilgi. Yani her şey sizsiniz. Sizin yaratıcı enerjiniz ve çarpıcı düşüncüleriniz. Biliyorum kolay değil ama imkansız da değil. Vallahi de biz bunu birlikte yapabiliriz.

Öncelikle dördüncü sanayi devrimine yetişmek için bağlı kalmalı ve hızlı olmalıyız. Saniyede 1 GB internet hızına çıkarmalıyız ülkemizi. Saniyede film indirebilirsiniz. Boşverin siz siyasetin kısır tartışmalarını onları biz siyasiler yapmaya devam edeceğiz ama aynı zamanda evreni değiştirmek için de elimizden geleni yapacağız. Ayrıca ürettiklerimizi satacaksınız. Ülkenizi de kendinizi de zenginleştireceksiniz. Emeğiniz para edecek. Çünkü hiçbirinizin yeri sokak değil. Hepinizin yeri girişim evleridir. O parayı da size Bay Kemal bulacak. Size getirecek müsterih olun."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN