Kılıçdaroğlu, Twitter biyografisini değiştirdi

Sosyal medyayı aktif kullanmasıyla bilinen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter biyografisine 'Gençlerin Demokrat Amcası' sıfatını ekledi.

Son dönemde sosyal medya hesapları üzerinden gençlere seslenmesiyle dikkati çeken Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, @kilicdarogluk kullanıcı adıyla yer aldığı Twitter'da biyografisini değiştirdi.

Kılıçdaroğlu, 'Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı' unvanının yanına 'Gençlerin Demokrat Amcası' yazısını ekledi.

2021-06-27-125239.jpg

"GELİN HEP BİRLİKTE BUG'SIZ YENİ BİR DÜNYA TASARLAYALIM"

Geçen ay, Z kuşağının yakından takip ettiği Twitch platformunda 'Jahrein' mahlaslı Ahmet Sonuç'un canlı yayınına katılan Kemal Kılıçdaroğlu'nun son yıllarda gençlere yönelik kampanyaları beğeni topluyor. 2018 yılında hazırlanan bir videoda da Kılıçdaroğlu'nun animasyonu yapılmış, bilgisayar oyunu terimlerine ve sosyal medya kanallarına değinilmişti.

Kılıçdaroğlu videoda şunları söylemişti:

"Ya arkadaşlar, ben istemez miyim download hızları artsın, adil kullanım kotası kalksın, memlekette daha çok bağımsız film yapılsın, kültür sanat çiçek açsın, televizyonda her filme sabah akşam yerli yersiz sansür gelmesin, pasaportumuzun itibarı artsın, gençlerimiz dünyayı doya doya gezsin, Instagram'da filtreler artsın, Snapchat'te efektler çoğalsın... curling artık hak ettiği ilgiyi görsün, milli gururumuz olabilsin. Oyunda cheat yapılmasın, herkes hak ettiği frag'e kendi emeğiyle ulaşsın istiyorum. İstiyorum ama önce bu seçimi çözmemiz lazım. Gelin geleceğimize sahip çıkalım, hep birlikte bug'sız yeni bir dünya tasarlayalım."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN