Kılıçdaroğlu'ndan Isparta paylaşımı: Skandalın sebebi özelleştirilmiş elektrik dağıtımı

Kılıçdaroğlu'ndan Isparta paylaşımı: Skandalın sebebi özelleştirilmiş elektrik dağıtımı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Isparta'da yaşanan elektrik kesintilerine ilişkin yaptığı paylaşımda " Yaşanan skandalın sebebi; özelleştirilmiş elektrik dağıtımı ve yollar" ifadelerini kullandı.

Isparta'da perşembe günü etkili olan kar yağışı kentte hayatı olumsuz etkiledi. Kentte yaklaşık dört gündür elektrik kesintileri yaşanıyor.

Kılıçdaroğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımla elektrik kesintilerine tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu paylaşımında, "Milletvekillerimiz günlerdir Isparta Halkı ile birlikte. Beceriksiz yönetimin sonucu halk perişan! Yaşanan skandalın sebebi; özelleştirilmiş elektrik dağıtımı ve yollar. Araştırma önergesi vereceğiz, reddedecekler. MOBESE’lerden ses yok tabii. Trollerde büyük sessizlik." ifadesini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN