Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye Sinan Ateş sorusu: Ne zamana kadar susacaksın?

Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye Sinan Ateş sorusu: Ne zamana kadar susacaksın?

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş cinayetiyle ilgili MHP lideri Bahçeli'ye seslenerek "Bahçeli, ne zamana kadar susacaksın? Mafyalarla fotoğraflar çekmeye devam edersen, yanındaki çocuklar da mafyacılık oynamaya başlar." dedi.

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı ve Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sinan Ateş cinayetiyle ilgili tartışmalar devam ediyor. Soruşturma kapsamında azmettirici Doğukan Çep'e 'yardım ve yataklık' yapan 2 kişi daha İstanbul'da gözaltına alınırken MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli konuya ilişkin henüz bir açıklama yapmadı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Bahçeli'ye sosyal medya hesabından seslenerek 'Ne zamana kadar susacaksın?' diye sordu.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

Bahçeli, ne zamana kadar susacaksın? Mafyalarla fotoğraflar çekmeye devam edersen, yanındaki çocuklar da mafyacılık oynamaya başlar. Teslim edeceksin yanındaki çocukları, 3-5 torbacı ile geçiştiremezsin.

MHP'Lİ İSMİN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan Sinan Ateş cinayetinden tutuklanan MHP'li Ufuk Köktürk, ifadesinde azmettirici Doğukan Çep'e para gönderdiğini anlatarak, "Bana acil iki günlüğüne para lazım’ dedi. Arkadaşımdan aldığım parayı eşimin kartını kullanmak suretiyle bana gönderilen IBAN’a gönderdim." dedi.

TUTUKLU SAYISI 10'A YÜKSELDİ

Soruşturma kapsamında azmettirici Doğukan Çep'e 'yardım ve yataklık' yapan 2 kişi daha İstanbul'da gözaltına alındı. Böylelikle gözaltı sayısı 20'ye yükseldi.

Hakkında yakalama kararı bulunan Çep de Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerince dün İstanbul Beykoz'da bir otele yapılan baskın sonucu yakalanmıştı.

Cinayetle ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında 18 şüpheli gözaltına alınmış, daha önce adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 6'sı 'tasarlayarak kasten öldürme' suçundan tutuklanırken, 1'i adli kontrolle serbest bırakılmıştı.

Emniyette ifade işlemleri tamamlanan ikisi özel harekat polisi dört şüpheli daha çıkarıldıkları Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı. Böylece soruşturmada tutuklu sayısı 10'a yükseldi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN