Kılıçdaroğlu'ndan emniyet teşkilatındaki 'bölge sistemi'ne tepki

Kılıçdaroğlu'ndan emniyet teşkilatındaki 'bölge sistemi'ne tepki

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Emniyet Hizmetleri Sınıfı Mensupları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği”nde yapılan değişikliklere tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Erdoğan’ın imzaladığı 'Bölge Sistemi' tam bir garabettir. Saray, hayatı zorluklarla dolu olan Polisimize 'Daha çok zorluğa katlanacaksın' diyor. Emniyet Teşkilatımızda gece gündüz emek veren kardeşlerimiz hiç merak etmesin, bu bozuk yönetmeliği iktidara gelir gelmez kaldıracağız!" ifadelerini kullandı.

SOYLU'DAN KILIÇDAROĞLU'NA YANIT

Kılıçdaroğlu’nun mesajının ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da yönetmelikle ilgili bir paylaşım yaptı. Bakan Soylu, Twitter hesabındaki mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Birçok olumlu düzenlemeyle Polisimizin şark süresini indiren, bölge düzenlemesini 2024'te başlatacak yönetmelik için Kılıçdaroğlu; ilgili büyükelçiye! onaylatarak tweet atmış. Ortağın HDPKK yönetmelik mahiridir, belediyelerinize verdiği örgüt mensupları gibi geliyor gelmekte olan."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN