Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Aklınca gönderme yapmış

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a: Aklınca gönderme yapmış

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın kendisine yönelik "Galiba şimdi bir ofis açmış, orada inşallah mutfağı da unutmamıştır" sözlerine yanıt verdi. 'Bana aklınca gönderme yapmış' diyen Kılıçdaroğlu, "Sen benim evimin mutfağını bırak, Sarayının mutfağını nasıl haramdan arındıracaksın onu düşün" dedi.

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, AK Parti grup toplantısında kendisiyle ilgili "Galiba şimdi bir ofis açmış, orada inşallah mutfağı da unutmamıştır" diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yanıt verdi.

"SEN BENİM EVİMİN MUTFAĞINI BIRAK..."

"Erdoğan bugün bana aklınca bir mutfak göndermesi yapmış" diyen Kemal Kılıçdaroğlu açıklamasına "Hiç merak etme, içinde bir lokma haram olmayan mutfağı ben unutmam. Sen benim evimin mutfağını bırak, Sarayının mutfağını nasıl haramdan arındıracaksın onu düşün. 'Ben onu beceremem' diyorsan, ki zor, halkın yangın içindeki mutfağını dert edin." notunu düştü.

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada CHP kurultayında Genel Başkanlığı kaybetmesinin ardından bir vakıf kurup çalışma ofisi açacağı öne sürülen Kılıçdaroğlu'na seçim döneminde yayınladığı mutfak videolarına gönderme yaparak "İnşallah mutfağı unutmamıştır" demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN