Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ın sözlerine tepki

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ın sözlerine tepki

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın partisinin grup toplantısı’nda yaptığı konuşmada kendisi hedef aldığı sözlerine, “Erdoğan, yine atıp tutmuşsun. Kılıçdaroğlu ülkenin dertlileri ile yan yanadır. Sen git çetelerle magazincilik oyna” diyerek yanıt verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Demokrasi ve Özgürlükler Adası’nda partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda yaptığı konuşmada kendisine yönelik sarf ettiği sözlere cevap verdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kılıçdaroğlu, “Erdoğan, yine atıp tutmuşsun. Kılıçdaroğlu ülkenin dertlileri ile yan yanadır. Sen git çetelerle magazincilik oyna. Adnan Menderes’i de kendi algı oyunlarına alet etme! Bu vesileyle Adnan Menderes’i rahmetle anıyorum” dedi.

NE OLMUŞTU?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 27 Mayıs vesilesiyle Yassı Ada'da yapılan toplantıda CHP'yi ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef almıştı. Erdoğan, ''Faşistliğiyle, beceriksizliğiyle, arsızlığıyla, hırsızlığıyla, terör örgütleri ve suç örgütleriyle aynı kulvarda yürüyüşüyle CHP apaçık ortadadır'' açıklamasında bulunmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN