Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a yanıt: Daha neler yaptıracak sana bu bay Kemal

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a yanıt: Daha neler yaptıracak sana bu bay Kemal

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP liderine "Biz hastane yaptık, sen ne yaptın Bay Kemal? 'yalancı' bunlar" ve İBB Başkanı'na yönelik ise "İBB'de fazla çalışan var dedi, içinde teröristlerin de olduğu 45 bin kişiyi işe aldı" diyerek hedef aldı. Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'ndan ise Erdoğan'a yanıt gecikmedi. CHP lideri; Bugün 1 saat kürsüde beni anlatmışsın. Beni takip etmeye devam et. Daha neler yaptıracak bu sana bu Bay Kemal' dedi. İBB Başkanı ise '21 bin 500 kişi aldık' dedi

AK Parti'nin İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a art arda yanıt geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından Erdoğan'a seslendi.

Kılıçdaroğlu; Erdoğan'ın, 'CHP Genel Başkanı geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa'da belediyeleri kendilerine vermeleri halinde çiftçilere elektriği bedava kullandıracakları sözünü verdi. Elektriğin belediyelerin görev alanında olmamasına rağmen neymiş Şanlıurfa'daki taşlık araziye enerji üretim sistemi kuracakmış, elektriği çiftçiye bedava verecekmiş' sözlerine ilişkin yaptığı paylaşımda şu sözleri kaydetti:

''Ey Şahıs, Şanlıurfa'ya önerdiğim enerji modelini önce trollerinle kapatmak istedin; baktın olmuyor kendin geldin. Bugün 1 saat kürsüde beni anlatmışsın, anlat anlat. Beni takip etmeye devam et. Tekrar ediyorum, Şanlıurfa'nın taşlık arazisinde güneş enerjisinden elektrik üretilir

KOŞ ERDOĞAN KOŞ, SANA DAHA NELER YAPTIRACAK BU BAY KEMAL!

Erdoğan'ın söylediklerine bakmayın, o önce konuşur sonra dediklerimi aynen yapar. Asgari ücret, elektrik faturaları, emekliye ikramiye, 3600 ek göstergede yapacağı gibi... Şimdi de kadınları ve nafakayı konuşmaya başlamış. Koş Erdoğan koş, sana daha neler yaptıracak bu Bay Kemal!''

İMAMOĞLU DA YANIT VERDİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı (İBB), Ekrem İmamoğlu; İstanbul'a hizmet için çalıştıklarını vurgulayarak şunları yazdı:

''2,5 yılda yaptığımız yatırımlar ve hayata geçirdiğimiz projelerle İBB’de 21.500 kişiye istihdam sağladık. 2024’e kadar yeni yatırımlar ve projelerle Cumhurbaşkanımızın iddia ettiği rakamı, yani 45 bin kişiyi, İstanbul’a hizmet için istihdam etmek üzere var gücümüzle çalışacağız."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (15)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
15 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN