Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ın 'Hodri meydan' çıkışına yanıt

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'ın 'Hodri meydan' çıkışına yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçen gün, "Seçime kısa bir süre kaldı ama daha adayları ortada yok. Burada Kılıçdaroğlu'na açık bir çağrı yapmak istiyorum. Hodri meydan" sözlerine CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Gel bu akşam vizyon konuşalım. Net söylüyorum, korkak sensin, gelemeyeceksin" diye karşılık verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Hodri meydan; gücün yetiyorsa, yüreğin varsa, kendi özgür iradenle hareket edebiliyorsan seçimlerde çık karşımıza. Birikimlerimizi, vizyonlarımızı, heyecanlarımızı yarıştıralım" diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sosyal medya hesabından yanıt verdi.

"KORKAK SENSİN, GELEMEYECEKSİN"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a "Korkmuyorsan, bir 'prompter balonu' olduğunun ortaya çıkmasından çekinmiyorsan, istediğin TV kanalında, önünde prompter, arkanda danışmanların, karşında sadece ben. Gel vizyon konuşalım" çağrısında bulunan Kılıçdaroğlu, "Yakın bir gelecekten bahsetmiyorum, gel bu akşam yapalım. Korkaklıktan bahsetmişsin, net söylüyorum, korkak sensin ve bu akşam gelemeyeceksin" ifadelerini kullandı.

kemal-kilicdaroglu-twitter.jpg

"PROMPTERINI AL GEL VİZYON KONUŞALIM"

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun paylaşımları şöyle:

"Erdoğan bugün yine bazı laflar etmişsin. Vizyonlarımızı karşılaştıralım demişsin… Korkmuyorsan, bir 'prompter balonu' olduğunun ortaya çıkmasından çekinmiyorsan, istediğin TV kanalında, önünde prompter, arkanda danışmanların, karşında sadece ben. Gel vizyon konuşalım.

Halkımız da Bay Kemal'in vizyonu ile Erdoğan ve danışmanlarının vizyonunu görsün. Yakın bir gelecekten bahsetmiyorum, gel bu akşam yapalım. Korkaklıktan bahsetmişsin, net söylüyorum, korkak sensin ve bu akşam gelemeyeceksin. Hodri meydan kiiim, sen kim..."

ERDOĞAN 'HODRİ MEYDAN' DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amasra maden kazasını incelemek üzere gittiği Bartın'da yaptığı konuşmada, "Seçime kısa bir süre kaldı ama daha adayları ortada yok. Burada Kılıçdaroğlu'na açık bir çağrı yapmak istiyorum. Hodri meydan. Gücün varsa, kendi iradenle hareket edebiliyorsan seçimde çık karşıma. Bırakalım kararı millet versin. Yok eğer aday olmak istiyor ama birilerinin şantajına, tehdidine maruz kalarak ilan edemiyorsan da korkma. Kürsüye çıkıyor, 'Ya benimle olun, ya önümden çekilin' diyor. Efeleniyor. Bay Kemal senin nasıl bir devrimci olduğunu bilmiyorum. Ama ben muhafazakar bir devrimciyim" demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN